Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/tulips/domains/tulips4all.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 205
Activiteiten

Activiteiten

Tulips4all organiseert de volgende activiteiten:

Tulips4all Klantendag
Een goed contact tussen kwekers en afnemers vinden wij belangrijk. Tulips4all organiseert daarom elk jaar een leuke dag voor haar klanten. Wilt u hier ook bij aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje met uw contactgegevens naar fredwever@gmail.com

Aanbodsinformatie
Onder het kopje Beschikbaarheid vindt u een zoekfunctie waarmee u op week, kleur en soort kunt zoeken. Ook kunt u van een specifieke kweker het broeischema downloaden.

Afzet
Tulips4all heeft geen gezamenlijke afzet. Mocht u geinteresseerd zijn in dag- of weekhandel, kunt u het beste contact opnemen met de betreffende kweker. Ook kunt u daarvoor contact opnemen met FloraHolland Connect. 

Productpromotie
Tulips4all is graag bereid om met afnemers mee te investeren in een gerichte promotie van specifieke soorten of in de ontwikkeling van nieuwe markten. Mocht u als afnemers interesse hebben in een samenwerking op dit vlak, neem dan contact op voor meer informatie. 

Belangenbehartiging
Tulips4all houdt zich, als dat nodig is, bezig met de behartiging van belangen van tulpenbroeiers-kwekers. Hierbij wordt zo goed mogelijk samengewerkt met de FloraHolland Productcommissie Tulp en met andere bestaande organisaties.
E info@tulips4all.nl