Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/tulips/domains/tulips4all.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 205
De Wit Bloembollen

De Wit Bloembollen


De Wit Bloembollen BV is in 1988 opgericht door Martien de Wit. Het bedrijf wordt momenteel gerund door Arjan Rood en Carlo de Wit. Het bedrijf is gespecialiseerd in grootschalige tulpenteelt en heeft als doel altijd een 7-kleuren mix te kunnen leveren. De Wit Bloembollen wil de eindklant zo veel mogelijk te ontzorgen door een totaal pakket te leveren wat altijd van hoge kwaliteit is en dat verpakt bij de eindklant afgeleverd wordt. Alle bedrijfsprocessen zijn vergaand geautomatiseerd en vinden zo duurzaam mogelijk plaats. Ook het verpakkingsproces (inhoezen) gebeurt automatisch, zodat alle boeketten identiek verwerkt worden. Het bedrijf is MPS-A gecertificeerd.

  

Contact
Arjan Rood: 06 - 51379024
Adres: Geerling 4, 1611 BT Bovenkarspel
Tel: 0228 - 511 949
Fax: 0228 - 518 254
E-mail: info@dewitbloembollen.eu
Website: www.dewitbloembollen.eu

Broeierij
Periode: medio december - eind april
Aantal stuks: ca 30 miljoen
Teeltwijze: waterbroei

Afzet
Aanvoernummer: 72277
Veiling(en): Rijnsburg, Aalsmeer, Naaldwijk
Mogelijkheden directe handel: gespecialiseerd in directe afzet via eigen afzetorganisatie ColorPack. De voorkeur gaat uit naar lange termijn afspraken, maar ook grootschalige korte acties (voor bijvoorbeeld de vrouwendag of moederdag) zijn mogelijk.

Aangesloten kwekers

E info@tulips4all.nl