Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/tulips/domains/tulips4all.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 205
Karel Bolbloemen

Karel Bolbloemen


Karel Bolbloemen B.V. is van oudsher een familiebedrijf. Het bedrijf is van vader op zoon overgegaan en heeft gedurende haar bestaan een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Middels uitbreiding, nieuwbouw en automatisering is er een modern, innovatief bedrijf ontstaan, dat voldoet aan de eisen en wensen van deze tijd.

De ruime aanwezigheid van kennis en ervaring, evenals het voor Karel Bolbloemen kenmerkende ondernemerschap, maken het bedrijf de aangewezen partij om zaken mee te doen. Het bedrijf kenmerkt zich door innovatief in marktbenadering, product- en conceptontwikkeling te zijn, maar ook transparant naar belanghebbenden bij de onderneming en betrokkenheid bij haar maatschappelijke omgeving. Karel Bolbloemen is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en zal haar activiteiten veilig, milieuvriendelijk en in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving uitvoeren.

  

Contact
Contactpersonen: Dennis Koomen (06-28856499) en Jan Bregman (06-2720 7580)
Tel: 0228-512142
Adres: De Gouw 3, 1611 BS Bovenkarspel
E-mail: info@karel.nl
Website: www.karel.nl

Broeierij
Periode: december-juni
Aantal stuks: ca 63 miljoen
Teeltwijze: 60% op eb en vloed en 40% op stilstaand water 

Afzet
Karel Bolbloemen gelooft in het opbouwen van een goede relatie met de afnemers. Een goede samenwerking brengt voordeel voor beide partijen.

Aangesloten kwekers

E info@tulips4all.nl